• Gratis bezorging!
  • 30 dagen proberen
  • Gegarandeerd de beste kwaliteit!

Dekbedden

Dekbed

Dekbed nodig? Met White Cloudz ligt u goed

Een goed dekbed is een absolute must voor een comfortabele nachtrust. Met een dekbed van White Cloudz kruipt u in de winter gegarandeerd onder een lekker warme, lichte en luxe deken. Maar ook in de zomer zit u goed met ons 4 seizoenendekbed en met onze katoenen en zijden dekbedden. White Cloudz heeft een groot aanbod, allemaal van topkwaliteit. Hoe we deze kwaliteit garanderen? We produceren het overgrote deel van de dekbedden zelf. Alle machines en vakmanschap hebben we ervoor in huis.

Een dekbed van kwaliteit

Wij leveren alleen maar dekbedden van de hoogste kwaliteit. Zo hebben wij verschillende soorten donsdekens. De voordelen van dons? Het is licht, zacht, vochtregulerend en isolerend. En dat niet alleen: u koopt ze bij White Cloudz ook nog eens tegen een scherpe prijs. Wij hebben 40 jaar ervaring met donsdekens en kennen de beste leveranciers. Het vullen van de dekbedden doen we zelf. Wilt u zeker weten dat er geen dierenleed aan de productie van het dekbed te pas komt? Ga dan voor een dekbed van White Cloudz. Ons dons is namelijk RDS-gecertificeerd.

Kies een dekbed dat bij u past

Bij White Cloudz kunt u kiezen uit verschillende soorten donsdekens. Het is belangrijk dat u een dekbed kiest dat goed past bij uw slaapbehoefte. Voor elke slaper hebben wij het perfecte donsdeken. Zo zijn ze er met eendendons of met ganzendons. Ook zijn er verschillende zomerdekbedden.

Donsdeken

White Cloudz staat bekend om haar comfortabele donsdekens van hoge kwaliteit. Ze zijn licht, zacht, natuurlijk, vochtregulerend en isolerend. En heeft u last van huisstofmijt? Ook dat is verleden tijd met een donsdekens. Dons is namelijk geen voedingsbodem voor huisstofmijt. Met een donsdeken bent u verzekerd van een comfortabele nachtrust. Onze donsdeken Graz wordt gemaakt van 90% Europees eendendons.

Ganzendonzen dekbed

Wil je echt voor ultieme luxe gaan? Ga dan voor een ganzendons dekbed. Hiervan hebben wij twee soorten in ons assortiment: Kaprun en Aspen. Het dekbed Kaprun is gevuld met 90% Europees ganzendons. Het dekbed Aspen is volledig gevuld met Siberisch ganzendons. Een ding is zeker: lekker slapen doet u zeker onder een ganzendons dekbed.

Zomer dekbed

Herkent u die zomerse nachten? Woelen, zweten en slecht in slaap komen: allemaal vanwege de hitte. Met deken slapen is te warm, zonder deken slapen is ook weer niet lekker. Wat nu? Gelukkig hebben wij de oplossing hiervoor, namelijk het zomerdekbed. Dit is licht, niet te warm en niet te dik. Ja, ook bij hogere temperaturen ligt u hier graag onder. Ze zijn er namelijk in verschillende warmteklassen. Voor de warmere tijden van het jaar heeft u bij ons de keus uit de klasse ‘voor-/najaar’ en ‘zomer/luchtig’.

Wilt u liever geen dekbed waar u nog een overtrek omheen moet doen? Bekijk onze zomerdekens dan eens. Onze ultieme zomerdeken Formesse biedt verkoeling op warme dagen, zonder overtrek.

Winter dekbed

Wilt u zeker weten dat u er warmpjes bij ligt in de winter? Dan zit u goed met een winter dekbed van White Cloudz. Wij hebben namelijk ruim 40 jaar ervaring met donsdekens. En dat niet alleen, wij kennen ook de beste leveranciers. Zij leveren de beste kwaliteit dons aan ons. Het vullen van de dekbedden doen we gewoon zelf. Hierdoor bepaalt u zelf hoe warm u uw dekbed wilt hebben.

4 Seizoenen dekbed

Op zoek naar een dekbed dat bij ieder seizoen past? Stop met zoeken. Bij ons vind je namelijk een heerlijk 4-seizoenendekbed. Hoe werkt dat? Dit dekbed heeft maar liefst 3 warmteklassen. Het 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee losse dekbedden die makkelijk aan elkaar vastgeknoopt kunnen worden. U past de dikte van dit 4-seizoenen dekbed gemakkelijk aan, waardoor uw dekbed het hele jaar door niet te warm en niet te koud is.

Keuze uit een 1 persoons dekbed of een 2 persoons dekbed

Bent u niet de grootste fan van samen onder hetzelfde dekbed slapen? Gewoon puur omdat er elke nacht strijd is om wie eronder mag slapen? Maak een einde aan de nachtelijke strijd en kies voor een 1 persoons dekbed. Zo heeft ieder zijn eigen dekbed en kunt u gewoon rustig doorslapen. White Cloudz levert de hoogste kwaliteit donsdekens tegen de beste prijs. Onze donzen 1 en 2 persoons dekbedden zijn beschikbaar in verschillende warmteklassen en in vrijwel alle maten.

Dit zijn de voordelen van een White Cloudz dekbed

Een dekbed van White Cloudz kent vele voordelen. Zo bepaalt u bijvoorbeeld zelf hoe licht het wordt. Een zijdezacht dekbed? Ook daarvan bent u verzekerd bij White Cloudz. Een donsdeken klinkt niet alleen zacht, maar voelt ook zacht.

Ieder dekbed is een prachtig natuurproduct. We vullen ze met kleine, pluizige veren die dicht tegen het lijf van een volwassen vogel aangroeien. Wij hebben oog voor dierenwelzijn en gebruiken dan ook uitsluitend RDS-gecertificeerd dons. Ons dons is daarom afkomstig van slachtafval. Wij houden geen dieren om hun veren. Tot slot nemen onze donsdekens makkelijk vocht op. Daarnaast heeft dons een hoge isolatiewaarde. Dit zorgt voor warmte in de winter en verkoeling in de zomer.

Waarom een dekbed bij White Cloudz kopen?

Cloudz heeft meer dan 40 jaar ervaring met donsdekens. Dat betekent dat wij de beste leveranciers kennen. Deze leveranciers leveren vul-krachtige dons, werken diervriendelijk en zijn betrouwbaar. Met het dons dat zij aanleveren, vullen wij onze dekbedden zorgvuldig. Zo bent u er zeker van dat de dekbedden van hoogste kwaliteit zijn en lang mee gaan. En omdat wij rechtstreeks aan u als klant verkopen, houden we onze prijzen laag. Bestellen voor 14.00 uur betekent dat u het dekbed na één nachtje slapen al in huis heeft.

Wilt u meer weten over uw gloednieuwe dekbed? Neem dan vooral contact op.

Wij geven je graag persoonlijk advies.

Onze passie voor donsdekens vind je terug in de kwaliteit die wij bieden. Wij willen de beste kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs.

Maarten Gaarthuis

White Cloudz

Foto Maarten Gaarthuis
Updating…
  • Geen producten in je winkelwagen.